23-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 5 Μέρες / 4 Διανυχτερεύσεις

*ΔΩΡΟ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

Επικοινωνήσουμε μαζί μας με e-mail  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  για περοσσότερες λεπτομέριες για το ταξίδι αυτό. 

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΕΩΣ 30/09/17 KAI KEΡΔΙΣΤΕ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ Η ΤΙΜΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .

 1η ημέρα : ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΡΑΓΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΕΩΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την πόλη – μουσείο την Πράγα, πρωτεύουσα της Τσεχίας με απευθείας ναυλωμένη πτήση. Άφιξη, γνωριμία με το τοπικό μας αντιπρόσωπο και άμεση επιβίβαση στα λεωφορεία για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμά μας με την ξενάγηση στο σημαντικότερο αρχιτεκτονικό μνημείο της Ευρώπης, στην Μικρή πόλη ( Μάλα Στράνα) και την Παλιά πόλη (Στάρε Μέστο). Θα επισκεφτούμε ανταλλακτήριο συναλλάγματος με πολύ καλούς όρους. Θα περπατήσουμε από την γραφική γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής  οδού» ως την πλατεία της Παλιάς Πόλης με το Δημαρχείο και το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι. Θα καταλήξουμε μεταξύ άλλων στο «Ομπέσνι Ντουμ» δημιουργία των σημαντικότερων Αρχιτεκτόνων, γλυπτών και ζωγράφων του 19ου αι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος για ξεκούραση. Προαιρετική Βραδινή μεταφορά στο κέντρο της πόλης. Διανυκτερευση.

2η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ & ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ, ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΟ ΜΟΛΔΑΒΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την  επίσκεψη  μας στην Καστρούπολη (Hradčany), την Ακρόπολη της Πράγας, που απλώνεται πάνω στο βράχο της Μάλα Στράνα. Μεταξύ άλλων θα δούμε: το  μοναστήρι Στραχόβ, το Λορέτο, τον γοτθικό καθεδρικό ναό του Αγίου Βίττου, με εντυπωσιακά βιτρώ & το Μαυσωλείο των Βοημών Βασιλέων,το θησαυροφυλάκιο του Στέμματος ,τον δρόμο  των Αλχημιστών – το Χρυσό σοκάκι με τα χαρακτηριστικά κτίσματα και τέλος τον πύργο του Ιππότη Ντάλιμπορ, απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα της παραμυθένιας αυτής πόλης. Ελεύθερος χρόνος και και προαιρετική αναχώρηση για την επίσκεψη μας στο ζωολογικό κήπο της Πράγας. 

Μια 2ωρη περιήγηση στο πάρκο το οποίο ιδρύθηκε το 1931 και φιλοξενεί 4600 διαφορετικά ζώα και πτηνά περίπου τα οποία αποτελούνται από 630 διαφορετικά είδη  για αυτό και αποτελεί ένα από τα πολυσύχναστα πάρκα επισκεπτών  ανά τον κόσμο.. ( περίπου 1,3 επισκέπτες το χρόνο). Έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε την μαγευτική κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα απολαμβάνοντας τις ομορφιές της πόλης κάτω από  το φως του φεγγαριού! Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευσηΓια το βράδυ πρόταση μας: ακολουθήστε τις προτάσεις του αρχηγού σας για το χριστουγεννιάτικο γκαλά σας . Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ CESKY KRUMLOV (140χλμ.) ΜΕ 45 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο, και  προαιρετική αναχώρηση  για την ολοήμερη εκδρομή στο Cesky Krumlov – μια από τις ωραιότερες πόλεις της Βοημίας. Το Τσέσκι Κρούμλοβ είναι μια μικρή πόλη στην περιοχή της νότιας Βοημίας της Τσεχίας, που είναι γνωστή για τη ιστορική γοτθική αρχιτεκτονική της και το κάστρο Κρούμλοβ. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη και χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα  αναχώρηση και επιστροφή  στο ξενοδοχείο , Διανυκτέρευση.

4η ημέρα:  ΠΡΑΓΑ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΡΤΛΟΒΥ ΒΑΡΥ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση,  για την ολοήμερη  εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ,(διάρκεια διαδρομής 2 ώρες  o/w)  κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέμπλα, σ’ ένα καταπράσινο γραφικό περιβάλλον που έγινε γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του. Τον 14ο αι. ονομάστηκε «βασιλική πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο, καθιερώθηκε δε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων  των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Εδώ έγραψαν ο Γκαίτε και ο Σίλλερ, συνέθεσαν ο Μπετόβεν και ο Μπαχ, έβαλε νέους ορίζοντες ο Μαρξ και ξεκουράστηκε η Μαρία Θηρεσία. Ξενάγηση. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στην Πράγα , διανυκτερευση.  

5η ημέρα: ΠΡΑΓΑ - ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΔΕΣΔΗ - ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (152χλμ.)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση αφού μαζέψουμε τα πράγματα μας και αφήσουμε τα δωμάτια μας το πρωί για την πόλη της Δρέσδης. Μια πόλη η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία ιστορικών κτιρίων μερικά από τα οποία είναι το Dresden Zwinger, η εκκλησία Frauenkirche, η όπερα Semper. Άφιξη εκεί, ξενάγηση και χρόνος ελεύθερος για μια βόλτα στην πόλη. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα.Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Πράγα μέχρι την προγραμματισμένη ώρα συγκέντρωσης και μεταφοράς στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής αργά το απόγευμα .

Ξενοδοχείο Το άτομο δε Δίκλινο Παιδιά 2-12

Hotel Artemis Olympik 4* 

10' ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

525,00 EU

1o Παιδί 455,00 EU

2ο Παιδί 430,00 EU

Hotel Majestic Plaza 4* ΚΕΝΤΡΙΚΟ 590,00 EU

1o Παιδί 510,00 EU

   ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Απευθείας ναυλωμένη πτήση τσάρτερ 23/12/17 09:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ – 12:15 Πράγα & 28/12/17 01:45 Πράγα – 05:35 ΗΡΑΚΛΕΙΟ (τύπου BOEING 737 )
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας
  • Πρωινό καθημερινά
  • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας  παλιά πόλη
  • Περιλαμβάνεται η ξενάγηση στην πόλη της Πράγας  στην Καστρούπολη
  • Περιλαμβάνεται η περιήγηση στην Δρέσδη
  • ΔΩΡΟ 1 Ολοήμερη εκδρομή στο  Κάρλοβυ Βάρυ
  • Eμπειρο ελληνόφωνο αρχηγό – συνοδό  καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Μεταφορές καθημερινά όπως απαιτεί το πρόγραμμα ανά ημέρα με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν οδηγός
  • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας

  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Δυνατότητα Φαγητού - ΗΒ Ημιδιατρόφη (3 Φαγητά) με 35 Ευρώ σε τοπικά εστιατόρια με διανομη στο Majestic Plaza Hotel 4*
  • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμου 75 Ευρώ το άτομο
  • Ποτά στα γεύματα / δείπνα και στο χριστουγεννιάτικο δείπνο
  • Κόστος εισόδων όπου απαιτούνται (π.χ. μουσεία, ναοί κλπ)
  • Φιλοδωρήματα , Αχθοφορικά
  • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό ή δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα 

  ·         υνατότητα Φαγητού

  ·         Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμου 75 ευρώ το άτομο

  ·         Ποτά στα γεύματα / δείπνα και στο χριστουγεννιάτικο δείπνο

  ·         Κόστος εισόδων όπου απαιτούνται (π.χ. μουσεία, ναοί κλπ)

  ·         Φιλοδωρήματα , Αχθοφορικά

  ·         Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό ή δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα